Vanavond om 19.00 begon de Xbox Partner Preview 2024, waarin een aantal derde partijen een aantal games hebben getoond. Wij maakten hiervan een samenvatting! Dit is het tweede deel van het overzichtsartikel.

Mistfall Hunter is de volgende game die werd getoond tijdens het evenement. Het is een online multiplayer-game, in een soulslike-stijl. Er zijn veel verschillende gebruikers van magie en van wapens te kiezen, en is dus straks alleen online te spelen. Ook deze game werd vandaag voor het eerst getoond.

Wheel World is de volgende game die je kon zien tijdens het Event. Het is een free-roaming game waarbij je op je fiets allerlei gebieden moet trotseren. Je kan je fiets samenstellen uit de meest gekke objecten, die je onderweg dus moet vinden en verdienen. Het heeft een tekenfilm-achtige stijl, en het heeft misschien iets weg van een game als Pacific Drive waarbij je ook moet overleven op een bepaald voertuig. Iets kindvriendelijker in dit geval, gezien de vrolijke kleuren.

Horrorfans kunnen ook hun hart ophalen bij deze showcase, want Phasmophobia komt naar Xbox. En al heel snel, vanaf 29 oktober. Deze game is alleen te spelen maar komt het beste tot zijn recht als je dit met een paar vrienden speelt. Menig streamer ging los met de Steam-versie, en nu kun jij straks ook je vrienden de stuipen op het lijf jagen met Phasmophobia.

The Legend of Baboo komt van de Turkse ontwikkelaar Permanent Way. Jij werkt als jonge krijger samen met een enorme hond, en je hebt allebei je krachten. De jongen heeft een magische staf, en Baboo de hond heeft flinke klauwen waarmee hij de slechteriken die je tegenkomt te lijf moet gaan. Ook deze game komt volgend jaar naar de Xbox.

WUCHANG Fallen Feather is een soulslike actiegame die zich afspeelt in China tijdens de Ming-dynastie. Het was een van de langste trailers van de avond, en er is ook een boel te zien. De game doet enorm denken aan combinatie tussen Elden Ring, Monster Hunter en spellen als Ghost of Tsushima. Wuchang komt in, je verwacht het al, 2025 naar je Xbox!

Remedy was nog niet klaar, want de laatste game van de avond was ook van hun hand. Deze keer geen dlc voor een bestaande game van de studio die Alan Wake en Control maakt. FBC Firebreak is een online multiplayerspel die zich in het Control-universum afspeelt. Sterker nog, het speelt zich af in het hoofdkantoor van het Federal Bureau of Control. De game is gemaakt voor maximaal drie spelers, waarin je als een soort bewapende schoonmakers alle bad guys en andere vreemde verschijnselen moet opruimen. Volgend jaar komt deze multiplayergame naar je Xbox.

Hier kan je het eerste deel van het artikel nog even teruglezen. Heb je dat gedaan, dan waren dat alle games die te zien waren tijdens de Xbox Partner Preview 2024! Veel titels, ook veel verschillende titels, maar welke vond jij nou het meest interessant? Laat het vooral weten in een reactie. 

Reacties

Login of registreer om te reageren.